Няма информация някой да го е държал или приютил Александър. Това

...
Няма информация някой да го е държал или приютил Александър. Това
Коментари Харесай

Директорът на МВР Перник: Няма информация някой да е държал или приютил Александър

Няма информация някой да го е държал или приютил Александър. Това сподели шефът на ОДМВР-Перник Павел Млеканов, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

" Ние знаехме, че той може да издържи дни в планината. Разговаряли сме със експерти, с хора, които познават доста добре въпросния аутизъм и имахме тяхното увещание, че детето е живо. Няма информация някой да го е държал или приютил. Това, което мога да ви кажа, че аутизмът е болест на ензимите. Това са деца, които се хранят с плодове, зеленчуци, имат хиперактивност и това поддържа тяхната подвижност. Дали той се е движил, или не, не мисля, че някой може да каже. Ако някой може да каже, че той се е движил, мисля че той би трябвало да бъде разпитан по досъдебното произвеждане ", сподели Млеканов.

Директорът изясни, че в полицейската интервенция са се присъединили представители на Столична обюина и Гранична полиция. Освен тях в издирвателната акция са взели присъединяване планинари, които са познавали местността. 

" Когато породи този случай, беше образуван щаб и извършена профилирана полицейска интервенция, която щеше да продължи до намиране на детето. Съответно образуваният щаб по отношение на информацията, която имахме, подходихме много професионално, с допълнителни сили както от Столична дирекция, по този начин и от Гранична полиция. Използваше се доста и съобхватна техника. Районът е изключително труден за инспекция. Има доста труднодостъпни места и доста места, които могат да се ревизират доста мъчно. Това е планина. С оглед на получената информация и обстановката, в която се намирахме, потърсихме подпомагане от планинари. Това са готови хора, готови да бъдат в планината, знаещи по какъв начин да търсят. Те бяха част от щаба и коментирахме дружно нещата ", изясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР